Tisztelt Honlap-látogató !

Örömmel mutatom be Önnek az egyszemélyes ügyvédi irodámat, ahol jogi szolgáltatásokat ügyfélbarát módon az ügyfeleim igényeihez igazítva nyújtok. Az ügyvédi iroda minőségi jogi szolgáltatásnyújtás céljából lett létrehozva, az elméleti tudásomra és sokévi gyakorlatban szerzett tapasztalataimra építve.
line


Manapság több ezer ügyvéd közül válogathat az, akinek jogi tanácsadásra van szüksége. Ezért alapelvként megkívántatik az ügyfelekhez való egyéni hozzáállás, magas fokú szakmai tudás és jogi kreativitás, korrektvitás, az ügyfelekhez való felelősségteljes hozzáállás és diszkréció. Ezeket az attribútumokat tartom szem előtt a tevékenységvégzésem során és annak érdekében, hogy az ügyfelekkel stabil partnerséget építsek ki, ill. tartsak fenn, teljes mértékben ezekhez igazodom.


line


Az irodám ugyan egyszemélyes, mivel az ügyvédi tevékenységet önállóan végzem, de több hazai és külföldi kollegáimmal is együttműködök és szükség esetén az ügyfeleim jogi problémáira velük együtt keresek megoldást.

Ami a szakbeállítottságot illeti, az ügyvédek körében meglévő nagy konkurencia miatt mindenképp szükség van a konkrét jogágra való specializálódásra. Az én esetemben már gyerekkoromtól kezdődően meglévő „vadászathoz fűződő függőségemnek” köszönhetően a vadászati jog területére fókuszálok. Természetesen egyéb jogágakkal is foglalkozom, de a vadászattal kapcsolatos ügyintézés és az összefüggő perek tevékenységem oroszlánrészét képezik.

Szolgáltatásaimmal való elégedettséget bizonyítja a széles és állandó ügyfélkör megléte. Célom az, hogy az Önök megbízható és erős partnere legyek, meggyőzve Önöket arról, hogy a hitvallásom a következő: „Facta sunt potentiora verbis”. ( „A tettek erősebbek a szavaknál” ).

Advokát


Minden jog fenntartva - www.advokathorvath.sk
Web fejlesztés GRANDIOSOFT
Asztali verzió
Ez az oldal cookie-kat használ, melyekkel még hatékonyabb szolgáltatásokat nyújthatunk. Szolgáltatásaink igénybevételével Ön beleegyezik a cookie-k használatába. További információ
EGYETÉRTEK